Project Description

Містечко здоров’я розширює свої кордони та надає можливість придбати сучасні, комфортабельні житлові будинки з власною прибудинковою територією, що розташовані на виїзді з міста Виноградів поруч з рекреаційним санаторно-курортним закладом «Теплиця». Купуючи котедж Ви автоматично стаєте господарем власного міні-санаторію, адже до кожного котеджу підведена термальна та мінеральна вода.

Ви можете розглядати придбання танхауса у рамках інвестиційного проекту та започаткувати власну справу!

Опис Танхаусу

Загальна площа будови: 30 м² 

Площа земельної ділянки: 0,0084 га.

Опис приміщень: кухня-вітальня 16,1 м², спальня 10 м², санвузол 3,9 м² та тераса.

Будинок містить:

Опис приміщень: кухня-вітальня 16,1 м², спальня 10 м², санвузол 3,9 м² та тераса.

Комунікації: лікувально-оздоровчі води санаторія «Теплиця» (термальна вода «Теплиця», мінеральна вода «Олегівська»), артезіанська питна й технічна води, газ, міська каналізація, електрика, інтернет.

Комфорт: ландшафтний дизайн, автополив, відеоспостереження, система кондиціонування (клімат контроль), підлога з підігрівом, охорона території, автономне газове опалення, лікувальний душ з термальною водою.

Побутова техніка: пральна машини, холодильник, мікрохвильова піч, електрична духова шафа, газова плита, телевізор, кондиціонер.

Одноповерховий будинок із затишною хол-студією, комфортною спальнею, санвузлом та терасою загальною площею 30 м².

Відмінною рисою таунхауса – є наявність 4-х типів вод: мінеральної питної, термальної – для використання у дущі, артезіанської питної й технічної. Звертаємо ще раз вашу увагу, що це дуже вигідна пропозиція, адже купуючи будинок в Закарпатті, Ви автоматично стаєте щасливим власником міні-курорту.

У будівництві таунхауса застосовуються новітні методики, а сам будинок відповідає сучасним трендам як в дизайні інтер’єру, так і в функціональності. Клімат контроль та система кондиціонування, автономне опалення, супутникове телебачення, оптичний канал internet, відеоспостереження та охоронна сигналізація, система «антипідтоплення» – все це зробить ваше життя комфортним та зручним.

Будинок повністю облаштований меблями. Також у котеджі встановлені такі декоративні елементи як карнизи, штори та тюлі. Тканини, з яких пошито штори та тюлі, володіють повітропроникністю та не накопичують пил.

Таунхаус гармонійно вписується в єдину архітектурну концепцію котеджного комплексу «Містечко здоров’я», обробка виконана з якісних матеріалів, є відкрита тераса, квіти вздовж мощених доріжок та зелені газони радують очі жителів. Внутрішнє оздоблення виконано за найвищими європейськими нормами з використанням новітніх технологій. Панорама з горами та лісами щодня буде оточувати Вас, а це не тільки гриби, полювання, але і захопливі прогулянки серед столітніх ялин та дубів.

Власний будинок-санаторій з термальною та мінеральною водами чекає Вас!

Якщо Ви цінуєте своє здоров’я, хочете жити в екологічно чистому регіоні, оздоровлюватися мінеральними й термальними водами у себе вдома та мати швидкий доступ до 4-ох кордонів з країнами ЄС – цей будинок саме для Вас!

Котедж розташований у мальовничому та екологічно чистому куточку Закарпаття, в місті Виноградів у підніжжя заповідника Чорної гори. Поруч знаходиться Санаторій «Теплиця», де Ви зможете відвідувати басейни та інші процедури, цілодобово мати кваліфіковану медичну підтримку, приймати SPA процедури та користуватися інфраструктурою санаторію.

Подбайте про своє здорове та комфортне життя вже сьогодні!

Пропозиція обмежена! Поспішай!

Галерея